Dismiss Notice
Vote for us!

Remember to vote for ZEJ at our Top RP Sites page! You can vote only once daily, so make sure to do so and help us reach the top!

Bug Reports

Discussion in 'Suggestions' started by Nebulon Ranger, Oct 25, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Everything I send to the forum on my iPad is blank. Messages, private or no, there's nothing there.
     
  2. Kuda mentioned me Twitter-style in a post recently (QI OoC), and it didn't alert me in any way, and I don't have any Alert settings turned off.
     
  3. This is actually a problem with mobile devices and the editor rather than just the editor. jQuery doesn't play well with iOS and Android and the editor (and a lot of site features such as alerts and profiles) use jQuery.

    This happens on occasion. MyAlerts is still technically in beta so I'll be reporting this. :p
     
  4. @Dark This hasn't happened to me until recently on iOS, and never on Android. o_O
     
  5. It could have possibly been an OS update. I know my phone actually refuses to load any editor, even the stock MyBB one.
     
  6. *whines* Dark, the site keeps going on and off tonight. Fix it.
     
  7. I
    HAVE ALREADY
    TOLD MY HOST

    You are extremely late!
     
  8. I had to get back ON the site to do it. Duh.
     
  9. Affiliate button disappeared for me in Metallic. Confirming other skins...

    EDIT: Yup, it's gone. Is it just me?
     
  10. I'm in Dark Red and it's there for me.
     
  11. The actual Full Reply and Edit Post functionalities don't work for me on the mobile theme; I can only do Quick Replies. Is there a way to make the editor interface disappear on the mobile? Because I can't actually use it from my phone as it stands. I'll upload a picture shortly.
     
  12. Posting comments to a profile seems to be impossible at the moment, with there being no field to enter them in. Using ZEJ Dark.
     
  13. ^Scroll all the way down. =P I'm using ZEJ Dark myself and it works for me!
     
  14. And now suddenly I can write comments. That box just didn't exist on my browser for some reason.
     
  15. I reported that a long time ago. It's an odd bug with permissions that even the plugin author doesn't know the cause of.
     
  16. A lolbug, I think, first in ages.

    At times, I am smattered with some forums being posted in when clearly they haven't. Just now I went to go look at Kiryu's profile in the ARKNET thread, and when I go back to the index, the forum is still showing as having unread messages. When I go into the section itself, everything's been read.

    Using metallic.
     
  17. Subforums will do that, actually. If a subforum's been posted in and looked at, but the parent forum has not, it'll still look like the parent forum's been posted in.
     
  18. Is there a way to turn that off? :(
     
  19. Not that I've seen.
     
  20. It's intended behavior afaik.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page